This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Recent Tweets

Amaryllis beleeft ‘mooie tijd’ in Brussel

//Amaryllis beleeft ‘mooie tijd’ in Brussel

Amaryllis beleeft ‘mooie tijd’ in Brussel

Voor haar nieuwe videoclip trok Amaryllis Temmerman naar Brussel en in haar kielzog volgden fans en vrienden. ‘Ik wilde sowieso deze clip draaien met fans, mensen die we tegenkwamen op straat en wat vrienden en familie. En via regisseur en goede vriend Bert Kauwenberghs trokken we onze hoofdstad in. We plukten mensen van straat en zij spelen mee in de nieuwe clip van ‘Mooie Tijd’. In tijden van Twitter en Facebook raakt gewoon menselijk contact soms wat verloren. Mensen worden wantrouwig voor gewone sociale omgang, maar voor de clip kregen we snel het vertrouwen van de Brusselaars en de fans. Jong, oud, kleur of minder, we kregen van iedereen een warme, vriendelijke groet. Het zijn de ingrediënten die dit project een geweldige authenticiteit geven.’

Geniet van de clip, beleef, laat je verassen en geniet vooral van…een mooie tijd!

 

Koop de single via iTunes:
https://itunes.apple.com/be/album/mooie-tijd-single/id999788315?l=nl

 

By | 2015-09-06T22:22:34+00:00 September 6th, 2015|Categories: Geen categorie|Comments Off on Amaryllis beleeft ‘mooie tijd’ in Brussel

About the Author: