… maar productie videoclip ‘nu of nooit’ achtervolgd door pech

AchterdeSchermenAmaryllis Temmerman stelt begin februari haar nieuwe single ‘nu of nooit’ voor. De voorstelling gaat gepaard met de lancering van haar nieuwe videoclip. Een clip die tijdens zijn productie wel achtervolgd leek door onwaarschijnlijke pech.

AchterdeSchermen‘Het leek vooral of onze auto’s gedoemd waren tijdens de opnames’, zucht Amaryllis. ‘Onze visagiste reed haar band stuk op de set toen ze op een betonblok botste. De portefeuille van onze art director werd gestolen op de set. Ik raakte, tussen de opnames door, zelf betrokken in een ongeval waarbij mijn auto zwaar beschadigd werd. Onze setfotograaf nam een trein die tegen een auto botste. En tot overmaat van ramp werd de wagen van onze cameraman, met daarin een hoop lichtmateriaal, tijdens de opnames in Gent gestolen.’

AchterdeSchermenMaar ondanks die tegenslagen is de zangeres trots op haar nieuwe single en clip. ‘Het gaat om nú handelen, om verder te durven kijken dan je eigen wereldje. Het gaat om bergen verzetten, als je je blik maar verruimt. Fier en trots opkijken naar de dingen die je nog wil en kan doen, maar net zo goed kijken naar de dingen die je al hebt verwezenlijkt.’

‘Ook na tegenslag moet je kunnen blijven relativeren’, glimlacht ze. ‘Dankzij een team van vakmensen die zich helemaal voor niets uit de naad hebben gewerkt, is er nu een magische clip bij een opgewekte song, die hopelijk veel gedraaid gaat worden…’t Is nu of nooit!’

AchterdeSchermenDonderdagavond 26 februari wordt de clip voorgesteld, mét een benefiet. ‘We willen graag een ludieke veiling houden met een beetje vanalles. We hebben al heel wat waardevolle schenkingen klaarliggen, maar ook foute kerstcadeaus of dingen die geen plaats vinden in je thuis, zijn zeker welkom’, zegt Amaryllis. ‘Op die manier hopen we het verlies van onze cameraman wat te compenseren. Alle beetjes helpen.’

 

Song ‘Nu of nooit’
Productie: Tom Vanstiphout
Tekst & muziek: Jan De Campenaere
Mastering: Motormusic
Clip ‘Nu of Nooit’
Regie & script: Leslie Verbeeck
Camera, DOP & montage: Bert Temmerman
Art director & art work: Philippe Wullaert
Assistent camera: Stijn Blancke
Setfotografie: Subhas Mermans
Make up & haar: Suellen s. Estevez en Anske Van Acker

Met dank aan:
Madena (Geel), All about beauty (Turnhout), De Potiron (Kasterlee), Dive Adventures (Mechelen)
Hilde Frateur en het Netepaleis voor de prachtige locatie, Eddy & Alice voor de catering & onvoorwaardelijke steun, Nele Lisabeth voor de mooie foto’s en het geduld, Annabel voor de inloopdouche, Lea Temmerman voor de witte lakens, Johan Cauwels voor de ledlichtjes, mijn buren voor de extra slaapplaatsen, Glenn Haverals voor de quad!

Amaryllis