Amaryllis lanceert haar nieuwe single op een moment dat de zomer volledig losbarst. Het is dan ook een opgewekt, aanstekelijk ritme, dat niemand onberoerd zal laten!

Eind vorig jaar bracht Amaryllis een nieuw album uit, Dromen & Drinken. Met deze single wil ze een nog iets breder publiek aantrekken: “Ik ben altijd al een vrolijke dromer geweest, maar deze melodie is zo catchy dat je er niet kan op blijven stilstaan. Zelfs in je dromen dans je nog verder”, lacht ze.

Vorige succesvolle zomerhits van deze getalenteerde dame zijn ondermeer “Mooie Tijd”, “1 Moment” en “Miljoenen dingen”.

Vorige week liet ze nog weten dat ze vanaf nu het gezicht is van het juwelenmerk Mabani. Samen met ontwerpster Ann Pauwels begint ze hiermee aan een sprookjesachtig avontuur. “Mijn muziek past volledig bij de eigenzinnige en pure stijl van Mabani. We zitten volledig op dezelfde golflengte, dus dit is nog maar het begin van een spannend en prachtig verhaal”, aldus Temmerman.

Deel dit nieuwtje, kies je platform!