Om de veertigste verjaardag van Mabani te vieren, nodigde het juwelenmerk Amaryllis Temmerman uit om het gezicht te worden van Mabani.
Amaryllis is een creatieve duizendpoot. Op muzikaal vlak brengt zij haar eigenzinnige repertoire, bestaande uit Nederlandstalige pop en kleinkunst. Vaak tegen de mainstream in, maar altijd met emotie.
“Binnenkort komt mijn nieuwe zomersingle “Vol mooie dromen” uit. Ik ben altijd al een dromer geweest, maar mijn eigenzinnigheid met juwelen verbinden, is een droom die uitkomt voor mij”, zegt Amaryllis. “Als klein meisje was ik al enorm gefascineerd door juwelen. Mabani staat voor eigenzinnig en puur, voor klasse en authenticiteit. En ik ben iemand die graag buiten de lijntjes kleurt. Platgetreden paden zijn niets voor mij. Mabani en ik gaan het volgens mij heel goed met elkaar zullen vinden” zegt ze lachend.

“Amaryllis is een natuurlijke keuze voor ons merk. Met haar heeft Mabani eindelijk iemand gevonden die dezelfde waarden koestert en kwaliteit ten allen tijden voorop plaatst” aldus zaakvoerster en ontwerpster Ann Pauwels.
De zilveren juwelenlijn heeft zowel zachte en afgeronde, als scherpe vormen. “Net zoals ik, met een hoekje af!” lacht Amaryllis. “Ondertussen hebben we al een eerste avontuurlijke fotoshoot achter de rug. Ik heb in bomen geklommen, ben met mijn haar in takken blijven hangen, tussen de kikkers in een ijskoude vijver gezwommen en op trampolines mogen springen. Het kind in mezelf brak helemaal los!”

Zowel Temmerman als zaakvoerster Pauwels zijn enorm enthousiast over de samenwerking. De sprookjesachtige positionering en de focus op sterke vrouwen spreekt hen allebei enorm aan.

Alle foto’s zijn van Selina De Maeyer, make up en haartooi: Michèle Feyaerts.

Mabani
Mouthorensteenweg 48
3201 Wolfsdonk (Aarschot)
+32 013 77 89 46
mabani@skynet.be

Deel dit nieuwtje, kies je platform!