NIEUWS

NIEUWS 2018-01-03T12:31:25+00:00
201, 2018

Welkom

Van harte welkom op mijn gloednieuwe webstek!

Hier vind je alle informatie over mijn optredens, tv- en theaterprojecten, mijn muziek, foto’s, filmpjes …
Je vindt vast een heleboel leuke dingen in de coulissen en de kelders van mijn kleine on-line schouwburg.

En blijven er toch nog vragen onbeantwoord, schrijf me dan gerust een mailtje, of een berichtje via Facebook.

Ik hoop dat ik je dan zo vlug mogelijk een antwoord zal kunnen geven.

Veel plezier!

Amaryllis x

2912, 2016

Amaryllis strikt Maxime De Winne

Na de zomerhit ‘1 moment’, stapt Amaryllis Temmerman de winter in met een nieuwe single en videoclip.
‘Ik mis je zo’ kreeg een heel andere stijl mee, maar blijft even herkenbaar en toegankelijk. De tekst is opnieuw van Amaryllis en de muziek werd gecomponeerd door Tom Vanstiphout, die net als bij de vorige single ook de productie voor zijn rekening nam.

‘Een beetje positieve melancholie gegoten in een liedje’, zo noemt Amaryllis haar nieuwste creatie. ‘Ik vind het zelf het sterkste wat ik ooit geschreven heb. Warm en herkenbaar voor de komende koude wintermaanden.’

De clip, met een hoofdrol voor Maxime De Winne (Thuis, Neveneffecten, Discovery Channel), werd opgenomen in de pittoreske B&B Aquarand in Hofstade.
Het concept werd bedacht door Gino Conjaerts, regisseur van verschillende tv-shows zoals Idool en X-factor.
Bert Temmerman, de broer van Amaryllis, hanteerde naar goede gewoonte de camera. Samen wonnen ze onlangs nog een award voor ‘Beste Videoclip’ voor ‘1 moment’.

Koop hier de single “Ik mis je zo” via i-Tunes.

707, 2016

1 moment… in opperste vervoering!

Amaryllis prijkt weer in de top 20 van de Ultratop met haar huidige single 1 moment. De zomer begint meteen goed voor haar: een nieuw moment, een nieuwe single, en een nieuwe clip!
Deze video is tussen de regenbuien door gefilmd en is een verzameling van allemaal kleine koestermomentjes op de kasseiweg van het leven… Van het dorp waar je als kind hebt gewoond tot de stad waar je nu leeft. Alsof je een spelletje Levensweg speelt, maar dan in het echt. Herken je alle 6 locaties?

Koop hier de single “1 Moment” via i-Tunes.

609, 2015

Amaryllis beleeft ‘mooie tijd’ in Brussel

Voor haar nieuwe videoclip trok Amaryllis Temmerman naar Brussel en in haar kielzog volgden fans en vrienden. ‘Ik wilde sowieso deze clip draaien met fans, mensen die we tegenkwamen op straat en wat vrienden en familie. En via regisseur en goede vriend Bert Kauwenberghs trokken we onze hoofdstad in. We plukten mensen van straat en zij spelen mee in de nieuwe clip van ‘Mooie Tijd’. In tijden van Twitter en Facebook raakt gewoon menselijk contact soms wat verloren. Mensen worden wantrouwig voor gewone sociale omgang, maar voor de clip kregen we snel het vertrouwen van de Brusselaars en de fans. Jong, oud, kleur of minder, we kregen van iedereen een warme, vriendelijke groet. Het zijn de ingrediënten die dit project een geweldige authenticiteit geven.’

Geniet van de clip, beleef, laat je verassen en geniet vooral van…een mooie tijd!

Koop hier de single via iTunes.

2011, 2012

Amaryllis Temmerman – Sta me bij

Videoclip van “Sta me bij” in het album “De tijd is nu” kan je hieronder bekijken.

Facebook