NIEUWS

NIEUWS2019-05-02T19:39:56+02:00
2205, 2018

Amaryllis neemt videoclip op aan station van Weerde

Amaryllis heeft recent een nieuwe single op de markt gebracht met de naam “Vol mooie dromen”. De single vond intussen zijn weg naar een aantal radiozenders en op woensdag 16 mei blikte ze de videoclip van het nummer in.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180516_03516627

http://entertainment-today.be/…/nieuwe-clip-amaryllis-temm…/

2205, 2018

Amaryllis Temmerman lanceert nieuwe zomersingle “Vol mooie dromen”

Amaryllis lanceert haar nieuwe single op een moment dat de zomer volledig losbarst. Het is dan ook een opgewekt, aanstekelijk ritme, dat niemand onberoerd zal laten!

Eind vorig jaar bracht Amaryllis een nieuw album uit, Dromen & Drinken. Met deze single wil ze een nog iets breder publiek aantrekken: “Ik ben altijd al een vrolijke dromer geweest, maar deze melodie is zo catchy dat je er niet kan op blijven stilstaan. Zelfs in je dromen dans je nog verder”, lacht ze.

Vorige succesvolle zomerhits van deze getalenteerde dame zijn ondermeer “Mooie Tijd”, “1 Moment” en “Miljoenen dingen”.

Vorige week liet ze nog weten dat ze vanaf nu het gezicht is van het juwelenmerk Mabani. Samen met ontwerpster Ann Pauwels begint ze hiermee aan een sprookjesachtig avontuur. “Mijn muziek past volledig bij de eigenzinnige en pure stijl van Mabani. We zitten volledig op dezelfde golflengte, dus dit is nog maar het begin van een spannend en prachtig verhaal”, aldus Temmerman.

905, 2018

Amaryllis Temmerman wordt het gezicht van het juwelenmerk Mabani

Om de veertigste verjaardag van Mabani te vieren, nodigde het juwelenmerk Amaryllis Temmerman uit om het gezicht te worden van Mabani.
Amaryllis is een creatieve duizendpoot. Op muzikaal vlak brengt zij haar eigenzinnige repertoire, bestaande uit Nederlandstalige pop en kleinkunst. Vaak tegen de mainstream in, maar altijd met emotie.
“Binnenkort komt mijn nieuwe zomersingle “Vol mooie dromen” uit. Ik ben altijd al een dromer geweest, maar mijn eigenzinnigheid met juwelen verbinden, is een droom die uitkomt voor mij”, zegt Amaryllis. “Als klein meisje was ik al enorm gefascineerd door juwelen. Mabani staat voor eigenzinnig en puur, voor klasse en authenticiteit. En ik ben iemand die graag buiten de lijntjes kleurt. Platgetreden paden zijn niets voor mij. Mabani en ik gaan het volgens mij heel goed met elkaar zullen vinden” zegt ze lachend.

“Amaryllis is een natuurlijke keuze voor ons merk. Met haar heeft Mabani eindelijk iemand gevonden die dezelfde waarden koestert en kwaliteit ten allen tijden voorop plaatst” aldus zaakvoerster en ontwerpster Ann Pauwels.
De zilveren juwelenlijn heeft zowel zachte en afgeronde, als scherpe vormen. “Net zoals ik, met een hoekje af!” lacht Amaryllis. “Ondertussen hebben we al een eerste avontuurlijke fotoshoot achter de rug. Ik heb in bomen geklommen, ben met mijn haar in takken blijven hangen, tussen de kikkers in een ijskoude vijver gezwommen en op trampolines mogen springen. Het kind in mezelf brak helemaal los!”

Zowel Temmerman als zaakvoerster Pauwels zijn enorm enthousiast over de samenwerking. De sprookjesachtige positionering en de focus op sterke vrouwen spreekt hen allebei enorm aan.

Alle foto’s zijn van Selina De Maeyer, make up en haartooi: Michèle Feyaerts.

Mabani
Mouthorensteenweg 48
3201 Wolfsdonk (Aarschot)
+32 013 77 89 46
mabani@skynet.be

201, 2018

Welkom

Van harte welkom op mijn gloednieuwe webstek!

Hier vind je alle informatie over mijn optredens, tv- en theaterprojecten, mijn muziek, foto’s, filmpjes …
Je vindt vast een heleboel leuke dingen in de coulissen en de kelders van mijn kleine on-line schouwburg.

En blijven er toch nog vragen onbeantwoord, schrijf me dan gerust een mailtje, of een berichtje via Facebook.

Ik hoop dat ik je dan zo vlug mogelijk een antwoord zal kunnen geven.

Veel plezier!

Amaryllis x

2912, 2016

Amaryllis strikt Maxime De Winne

Na de zomerhit ‘1 moment’, stapt Amaryllis Temmerman de winter in met een nieuwe single en videoclip.
‘Ik mis je zo’ kreeg een heel andere stijl mee, maar blijft even herkenbaar en toegankelijk. De tekst is opnieuw van Amaryllis en de muziek werd gecomponeerd door Tom Vanstiphout, die net als bij de vorige single ook de productie voor zijn rekening nam.

‘Een beetje positieve melancholie gegoten in een liedje’, zo noemt Amaryllis haar nieuwste creatie. ‘Ik vind het zelf het sterkste wat ik ooit geschreven heb. Warm en herkenbaar voor de komende koude wintermaanden.’

De clip, met een hoofdrol voor Maxime De Winne (Thuis, Neveneffecten, Discovery Channel), werd opgenomen in de pittoreske B&B Aquarand in Hofstade.
Het concept werd bedacht door Gino Conjaerts, regisseur van verschillende tv-shows zoals Idool en X-factor.
Bert Temmerman, de broer van Amaryllis, hanteerde naar goede gewoonte de camera. Samen wonnen ze onlangs nog een award voor ‘Beste Videoclip’ voor ‘1 moment’.

Koop hier de single “Ik mis je zo” via i-Tunes.

707, 2016

1 moment… in opperste vervoering!

Amaryllis prijkt weer in de top 20 van de Ultratop met haar huidige single 1 moment. De zomer begint meteen goed voor haar: een nieuw moment, een nieuwe single, en een nieuwe clip!
Deze video is tussen de regenbuien door gefilmd en is een verzameling van allemaal kleine koestermomentjes op de kasseiweg van het leven… Van het dorp waar je als kind hebt gewoond tot de stad waar je nu leeft. Alsof je een spelletje Levensweg speelt, maar dan in het echt. Herken je alle 6 locaties?

Koop hier de single “1 Moment” via i-Tunes.