Voor haar nieuwe videoclip trok Amaryllis Temmerman naar Brussel en in haar kielzog volgden fans en vrienden. ‘Ik wilde sowieso deze clip draaien met fans, mensen die we tegenkwamen op straat en wat vrienden en familie. En via regisseur en goede vriend Bert Kauwenberghs trokken we onze hoofdstad in. We plukten mensen van straat en zij spelen mee in de nieuwe clip van ‘Mooie Tijd’. In tijden van Twitter en Facebook raakt gewoon menselijk contact soms wat verloren. Mensen worden wantrouwig voor gewone sociale omgang, maar voor de clip kregen we snel het vertrouwen van de Brusselaars en de fans. Jong, oud, kleur of minder, we kregen van iedereen een warme, vriendelijke groet. Het zijn de ingrediënten die dit project een geweldige authenticiteit geven.’

Geniet van de clip, beleef, laat je verassen en geniet vooral van…een mooie tijd!

Koop hier de single via iTunes.